Jól láthatóság életet menthet

Az ősz beköszöntével a nappalok rövidülnek az éjszakák hosszabbak lesznek, megjelenik a köd és a rossz látási viszonyok. Ilyenkor nagyon fontos, hogy olyan ruhát viseljük amin fényvisszaverő csíkok vannak , hogy időben észre vegyenek bennünket. Nem csak munka, hanem akár sportolás alkalmával is hordhatjuk őket .

Azt már mindenki tudja , hogy lakott területen kívül az úttesten a kerékpárosoknak es a gyalogosoknak éjszaka es rossz látási viszonyok között kötelező a láthatósági mellény viselése.

Nemcsak mellényt viselhetünk a jól láthatóságért hanem pulóvert vagy polár kapucnis pulcsit, ami ideális megoldás, ha mar túl hideg van a póló viseléséhez.

Esős időben jól jön egy könnyű , stílusos fényvisszaverős esőkabát, hideg téli napokon pedig a meleg es kellemes viseletű kabát. Vannak prémium minőségű termékek amik lélegző, vízálló, szélálló es nem utolsó sorban stílusos ruházat, mint a Diadora HV street kék kifordítható kabát.

S768 5 az 1-ben variálható lélegző kabát, belső kabáttal, levehető ujjal.

Tx50 es Tx51 különleges kosztaszító anyaggal, piros színben a mentősök kedvence. Természetesen minden termékünk rendelkezik EN ISO 20471:3 minősítéssel.

Megnézem a jól láthatósági termékeket

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

14 napos visszaküldés

14 naptári napon belül akár indoklás nélkül is visszavesszük a nálunk vásárolt terméket

returning