Top 5 nyári munkaruha

Top 5 nyári munkaruha

A nyár közepéhez érkezve, összegyűjtöttük melyek az idei nyár top 5 termékei, melyekből garantáltan Te is megtalálod kedvencedet!

Top 5 férfi munkaruha nyári munkavégzéshez

Ha a munkakörülmények nem teszik lehetővé rövidnadrág viselését, akkor Neked a Cofra Jember nadrágot ajánljuk, mely a strech anyagának köszönhetően nagyon kényelmes viselet, emelett slim fit szabással rendelkezik. Zsebei pedig a legoptimálisabb helyeken vannak elhelyezve.

Ha spórolsz és nem szeretnél külön hosszú- és rövidnadrágot is venni, akkor Nálad Sir Safety System Reporter lecipzárolható szárú nadrágunk lesz a befutó.

Lyukacsos velúrbőrből készült Cofra Bengala szandálunkban könnyen szellőzik majd lábad, a legforróbb napokon is. Tépőzárnak köszönhetően egyszerűen fel- és levehető. Kompozit orrvédelemmel van ellátva, így sokkal könnyebb acél társainál.

Rövidnadrágból is került egy Cofra a TOP 5-ös listára. Olasz minőségű, fiatalos Cofra Tile rövidnadrágban biztos a profi megjelenés 🙂 Vékony anyagának köszönhetően kellemes nyári viselet.

Rövidujjú nélkül nincsen nyár! Classic new pólónkat akár 21 féle színben is kosaradba teheted. Ha kiemelkednél a tömegből vagy csak reklámoznád cégedet, feliratot is kérhetsz rá. 

Top 5 női munkaruha nyári munkavégzéshez

Varrás nélküli, ultrarugalmas Puma Celerity Knit női munkacipőben biztosan nem fogsz csalódni. Sarkába épített gélpárna megkönnyíti viselője  egész napos talpalását. Kék-zöld összeállítás mellett elérhető szuper csajos, pink-szürke színben is.

Ha unod már az egyszínű köpenyeket, akkor a 806-os egyenes vonalú tunikát ajánljuk Neked, hisz ennek színeit kedvedre kombinálhatod. Emellett V kivágás és vékony anyagösszetétel jellemzi.

Elegáns, nőies szabású, galléros Pique pólónkban könnyen kiemelheted alakodat, csak győzz választani 17 féle szín közül! Céged logójával ellátva pedig még professzionálisabb megjelenést biztosíthatsz. 

Oldalt gombos tunikánk is nagyszerű választás lehet nyáron, mivel jól szellőző, lágy esésű és bármilyen ruházatra felvehető.

Ha a bővebb szabású pólókat részesíted előnyben, akkor City pólónk fogja elnyerni tetszésedet, mely céged emblémájával többé válhat egyszerű munkaruhánál.
Feliratozás szolgáltatásunkról bővebben itt olvashatsz.

14 napos visszaküldés

14 naptári napon belül akár indoklás nélkül is visszavesszük a nálunk vásárolt terméket

returning