Vendéglátói munkaruha 5 alapszabálya

Vendéglátói munkaruha 5 alapszabálya

Wellness hotelek, szállodák, számára nélkülözhetetlen a megfelelő munkaruházat beszerzése. Mutatjuk, hogy mire figyelj, ha vendéglátóhelyed számára munkaruhát vásárolnál:

1. Megfelelő szabás

Ha nem megfelelő szabású munkaruhát választasz dolgozóidnak, azok nem érzik majd jól magukat benne és nem tudnak ügyfeleid felé pozitív energiát sugározni. Egy jó munkaruhának kényelmesnek kell lennie, és elegendő szabad mozgást kell biztosítania ahhoz, hogy a személyzeted hatékonyan működjön és jó benyomást keltsen a vendégek számára.

2. Jó anyagösszetétel

A vendéglátóiparban dolgozóknak különösen gyorsan kell dolgoznia, amivel együtt jár a gyakori izzadás. Így a megfelelő anyagösszetétel aranyat érhet. Ha teheted, légáteresztő, ellenálló munkaruhát válassz dolgozóid számára. Mi a pamutot vagy a pamut és műszál keverékéből előállított, kevert szálas anyagot ajánljuk.

3. Tartósság

A gyakori szennyeződések miatt a vendéglátóiparban használt professzionális ruhadaraboknak könnyen tisztíthatónak és moshatónak kell lennie. Fontos, hogy sokszori, magas hőmérsékleten való mosás után is megőrizzék eredeti színüket, formájukat.

4. Egységesség

A kiszolgáló személyzetnek mindig egységesnek és egyértelműen azonosíthatónak kell lennie. Különböző munkaruhát viselő személyzetet a vendégek nehezebben ismerhetnek fel, azonosíthatnak be. Ha biztosra szeretnél menni, érdemes logót hímezni vagy nyomtatni egyenruhájukra, elkerülve a félreértéseket.

5. Megfelelő stílus

A kiszolgáló személyzet képviseli a vendéglátó helység koncepcióját és stílusát. Egy ínyenc étterembe érdemes klasszikus ruhát választani,  míg egy  kávézóba megfelelő lehet divatos munkaruha is. Gondoskodj minden alkalmazottad (beleértve a konyhai személyzetet is) jól ápolt és stílusos megjelenésről.

Nézz körül vendéglátói dolgozóknak összeállított munkaruháink, védőfelszereléseink között!

14 napos visszaküldés

14 naptári napon belül akár indoklás nélkül is visszavesszük a nálunk vásárolt terméket

returning