Emeld új szintre vállalkozásodat egységes munkaruházattal!

Velünk nem csak időt, hanem őszhajszálakat is spórolsz!

Minden munkakör más képesítést, tapasztalatot, eszközöket kíván meg, így az optimális munkaruhának is ezekhez a körülményekhez kell alkalmazkodnia. Több száz munkavédelmi termék átnézése helyett, elég, ha az igényeidet fogalmazod számunkra. Mi segítünk megtalálni a csapatod számára legmegfelelőbb munkaruházatot, mindezt egyedi áron.

Amennyiben személyes megkeresést kérsz, telefonos egyeztetés után a cégnek megfelelő termékekkel, nagy választási lehetőséggel, keressük meg a megbeszélt időpontban. A kézzelfogható munkaruhák , pólók , munkacipők  kiválasztását a többéves tapasztalattal rendelkező kollégáink könnyítik meg.

A munkatársak a cég saját telephelyén próbálhatják fel a kiválasztott terméket

Az próbaméretsor segítségével kollégák a helyszínen tudják felpróbálni a kiválasztott munkaruhákat, ezzel időt és pénzt spórolva a vállakozás számára. Ez nagyobb és kisebb alkalmazott létszámú vállalkozások számára is kényelmes, praktikus megoldás, melyhez ingyenes szállítást biztosítunk. 

munkaruha feliratozás

Tedd egyedivé csapatod munkaruháit!

Bármekkora céggel is rendelkezel, ügyfelekkel való találkozás során professzionálisabb benyomást keltesz, ha egységesen feliratozott, emblémázott munkaruhában jelensz meg munkatársaiddal együtt, mintha csak egy hétköznapi pólóban tennétek mindezt. 

A logózott munkaruha profizmust és maximalizmust sugall, bizalmat, érdeklődést kelt és tökéletes reklámeszköz is egyben.

Igény szerint munkaruhák, láthatósági mellények, pólók, köpenyek, sapkák hímzését és feliratozását is vállaljuk, akár egyedi azonosítóval is ellátjuk. 

Megtaláljuk a céged számára legmegfelelőbb munkavédelmi megoldásokat!

Töltsd ki igényfelmérő űrlapunkat és kollégáink 1-2 napon belül felveszik Veled a kapcsolatot, hogy megtalálják az arculatodhoz illő és az előírásoknak is megfelelő munkaruházatot.

Ingyenes szaktanácsadás

Mennyiségi kedvezmények

Gyors termékcsere és utánpótlás

14 napos visszaküldés

14 naptári napon belül akár indoklás nélkül is visszavesszük a nálunk vásárolt terméket

returning