A nap kártos határsai súlyosan veszélyeztetik a munkavállalók egészségét. A hő okozta fáradtság és betegség a munkaadóknak komoly idő és pénz ráfordítást igényel. Hőség elleni termékeinket, kifejezzeten extrém meleg időjárásban dolgozók részére fejlesztettük ki, melyek hűvösen tartják és védik a szélsőséges hőmérséklettől, napfénytől az ott dolgozókat.

  Hőség ellen

  Összesen 3 találat

  CV01 Hűtő mellény

  13 340 Ft (10 504 Ft +ÁFA)

  CV01 Hűtő mellény

  13 340 Ft (10 504 Ft +ÁFA)

   

  A legmelegebb és legpárásabb munkakörülmények között is akár 8 óráig képes a dolgozót hűteni, megvédeni a hőstressztől. A testhőmérsékletet az ideális szinten tartja. Egyszerűen merítse vízbe, majd távolítsa el a felesleges vizet. Vegye fel, a mellény nem nedvesíti be az alatta lévő ruházatot. Amennyiben a mellény kiszáradt, nedvesítse be újra.
  Egy méretben, oldalt tépőzáras.
   
   

   

  Hűtő fejvédő nyakárnyékolóval

  2 410 Ft 1 990 Ft (1 567 Ft +ÁFA)

  Alapanyag:100% poliészter 100g. Ez a hűtő fejvédő könnyű és nagyon kényelmes. Segíti viselőjét a testhőmérséklet csökkentésében több órán keresztül. A legtöbb sisakhoz és fejvédőhöz jól illeszthető. Ez a kiegészítő segíti a fej és a nyak védelmét a hőstressztől és a napsugaraktól.

  100% poliészter

  CV02 Jól láthatósági hütő mellény

  16 200 Ft 13 790 Ft
  Ez a mellény kifejezetten testhűtésre alkalmas anyagból készült. Segíti viselőjét a hőstressz káros hatásainak ellensúlyozásában. Ez a mellény csökkenti a testhőmérsékletet és órákon keresztül hűtést biztosít. Illeszkedését úgy tervezték hogy szabaddá teszi viselője derekát ülő és álló munkahelyzetben egyaránt.

  Összesen 3 találat

  X