Puma

A Puma márkát nincs olyan, ki ne ismerné, de azt már kevesen tudják, hogy több, mint 80 éve gyárt munkavédelmi cipőket is a sportcipők mellett, így Puma Safety üzletágnak igen jelentős szelet jut a Puma tortájából. A fő szempont az volt, hogy ötvözze a munkavédelemhez szükséges védelmi mechanizmusokat a sportos tulajdonságokkal és az esztétikus megjelenéssel.

A technológiai újítások előrehaladtával a munkavédelmi cipők kialakításakor figyeltek arra, hogy megőrizzék a cipők rugalmasságát és tartósságát extrém körülmények között is. Olyan technológiákkal, mint például a FAP (hajlékony kerámiaszálas) talpátszúrás elleni védelem, a BreathActive lélegző bélés, vagy az energia elnyelő sarok speciális kialakítása egy-egy termékcsalád esetében. Emellett különös figyelmet fordítanak arra, hogy minden termék teljesen PVC mentes és környezetbarát legyen.

Különböző termékcsaládokat alakított ki a Puma Safety, melyek egytől egyik mind egyedi technológiákkal vannak felvértezve, hogy minél jobban kiszolgálhasson minden igényt, mely a munkavédelemhez kapcsolódik.

Szűrők

1–24 termék, összesen 51 db

1–24 termék, összesen 51 db