Vásárlástól való elállás

A koronavírusra való tekintettel: Semmilyen higiéniai és egyszerhasználatos terméket nem tudunk visszavenni! Mint például pormaszkok, overálok, védőszemüvegek, védőkesztyűk, teljes és félálarcok.

Online rendelnél, de tartasz tőle, hogy milyen lesz a választott termék élőben, megfelel-e igényeidnek? A nálunk vásárolt termékekre 14 nap az elállási jog, ami azt jelenti, hogy 14 naptári napon belül akár indoklás nélkül is visszavesszük az interneten megvásárolt terméket, ha meggondoltad magad.

A vásárlástól való elállás

A fogyasztónak minősülő vásárló a szerződéstől 14 naptári napon belül (beleértve a 14. naptári napot is) indokolás nélkül elállhat. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette, ennek igazolására a kiszállításkor kapott fuvarlevél ügyfélpéldánya szolgál. A vásárló elállási szándékát telefonon, postai úton vagy e-mail-ben jelzett, weboldalunkról letölthető nyilatkozat-mintával közölheti. A terméket eredeti, sértetlen állapotában, számlával együtt kell visszajuttatnia Tátra-Ker Bt. címére: 6500 Baja, Szenes u. 1.

Termék visszaküldése

Az elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásáról a vásárlónak saját költségén kell gondoskodnia! Az elállással érintett termék utánvétellel nem küldhető vissza, utánvételes átvételt nem áll módunkban teljesíteni. Elállás esetén követelhetjük a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését! Ezeken kívül a vásárlót az elállás kapcsán semmilyen más költség nem terheli.

14 napos visszaküldés

14 naptári napon belül akár indoklás nélkül is visszavesszük a nálunk vásárolt terméket

returning