Vásárlástól való elállás

A koronavírusra való tekintettel: Semmilyen higiéniai és egyszerhasználatos terméket nem tudunk visszavenni! Mint például pormaszkok, overálok, védőszemüvegek, védőkesztyűk, teljes és félálarcok.

Online rendelnél, de tartasz tőle, hogy milyen lesz a választott termék élőben, megfelel-e igényeidnek? A nálunk vásárolt termékekre 14 nap az elállási jog, ami azt jelenti, hogy 14 naptári napon belül akár indoklás nélkül is visszavesszük az interneten megvásárolt terméket, ha meggondoltad magad.

A vásárlástól való elállás

A fogyasztónak minősülő vásárló a szerződéstől 14 naptári napon belül (beleértve a 14. naptári napot is) indokolás nélkül elállhat. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette, ennek igazolására a kiszállításkor kapott fuvarlevél ügyfélpéldánya szolgál. A vásárló elállási szándékát telefonon, postai úton vagy e-mail-ben jelzett, weboldalunkról letölthető nyilatkozat-mintával közölheti. A terméket eredeti, sértetlen állapotában, számlával együtt kell visszajuttatnia Tátra-Ker Bt. címére: 6500 Baja, Szenes u. 1.

Termék visszaküldése

Az elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásáról a vásárlónak saját költségén kell gondoskodnia! Az elállással érintett termék utánvétellel nem küldhető vissza, utánvételes átvételt nem áll módunkban teljesíteni. Elállás esetén követelhetjük a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését! Ezeken kívül a vásárlót az elállás kapcsán semmilyen más költség nem terheli.

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítást biztosítunk 50.000 Ft feletti vásárlás esetén

14 napos visszaküldés

14 naptári napon belül akár indoklás nélkül is visszavesszük a nálunk vásárolt terméket

Cserecsomag

Nem megfelelő méret esetén cserecsomagot biztosítunk