Tedd egyedivé csapatod munkaruháit!

Extra tartósság

A feliratozás során FLEX technológiát alkalmazunk, mely a legmagasabb minőséget képviseli a piacon. A nyomat minőségéért garanciát vállalunk. Maximum 60 fokos hőmérsékletű vízben mosható, a hosszú tartósság megőrzése érdekében kifordítva. A felirat/minta pedig csak hátulról vasalható.

Rövid szállítási határidő

Szállítási határidőt normál esetben 2-3 nap időtartamban tudjuk teljesíteni. Esetleges extrém nagyker, beszállítói árukészlet hiány esetén lehet ettől hosszabb, de erről természetesen azonnal tájékoztatunk.

Próbamétersor biztosítása

Mivel a feliratozott ruházatot újra felhasználni már nem tudjuk, így méretprobléma miatti csere nem megoldható. Fontos a megfelelő méret megválasztása, ehhez mérettáblázattal és szükség esetén egy megküldött próba méretsorral szolgálunk.

Akik minket választottak

Cégnév/logó feliratozás

  • 36 féle alap-, és 5 féle neonszín közül választhatsz
  • határozd meg a felirat szövegét, betűtípusát, méretét, elhelyezkedését.
  • vagy küldd meg a már kész logót az info@meloruha.hu címre. Ez vektoros fájl  formátumban szükséges (.pdf, .ai, .eps). Ha a kért formátum nem áll rendelkezésre, grafikusunk .jpg, .png kiterjesztésű fájl alapján is újra tudja vektorizálni, de ennek plusz költsége 5000 Ft.
  • max. 900 cm2 felület (30x30cm)

FELÜLET5 DB-TÓL25 DB-TÓL
50 cm2-ig800 Ft600 Ft
200 cm2-ig1000 Ft800 Ft
500 cm2-ig1200 Ft1000 Ft
900 cm2-ig1400 Ft1200 Ft
A fentiek nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák és egy színre vonatkoznak. Két szín kombinálása +50% felárral számítandó.

Személyre szabott megjelenés

Bármekkora céggel is rendelkezel, az ügyfelekkel való találkozás során professzionálisabb benyomást keltesz, ha egységesen feliratozott, emblémázott munkaruhában jelensz meg munkatársaiddal együtt, mintha csak egy hétköznapi pólóban tennétek mindezt.

Kérj egyedi árajánlatot és segítünk megtalálni a legjobb megoldást!

Add meg mely termékünkre, hova, mekkora és milyen színű feliratot szeretnél és töltsd fel a megjeleníteni kívánt logót vektoros formátumban. (.ai, .crd,.svg, .eps, .pdf)

Ingyenes látványtervezés és szaktanácsadás

Mennyiségi kedvezmények

14 napos visszaküldés

14 naptári napon belül akár indoklás nélkül is visszavesszük a nálunk vásárolt terméket

returning